وي با بيان اينکه سرمايهگذاري در روستاهاي هدف گردشگري موجب اشتغالزايي و درآمد روستاييان مي شود، تصريح کرد: همين امر در کاهش مهاجرت جوانان به شهرها تاثير زيادي دارد.
سيفي اظهار داشت:روستاهاي هدف گردشگري استان از يک جغرافياي فرهنگي و غني برخوردارند و با دقت در زبان و گويشهاي محلي مختلف ، پوشش و لباس هاي متنوع، انواع غذاهاي سنتي، موسيقي محلي، آداب و رسوم، صنايع دستي و فعاليت هاي کشاورزي متنوع مي توان با جلوه هايي از اين فرهنگ بومي آشنا شد.
وي پايبندي به سنتها و ارزشهاي رايج ، سادگي، بي پيرايه بودن ، روحيه قناعت و اقتصادي بودن، پايبندي به مراسم مذهبي ، مهمان نوازي، پشتکار و سخت کوشي را از خصوصيات بارز مردم روستانشين ذکر کرد.
سيفي در ادامه گفت: توسعه توريسم روستايي عامل گسترش امنيت گردشگر، تمدن و فرهنگ اصيل ايراني است و مواريث گرانبهاي روستاها و بافت تاريخي ارزشمند آنها ، عضوي از پيکره جامعه است که مردم در حفظ و حراست آن نقش مهمي دارند.
وي با اشاره به اينکه نبود امکانات مناسب و کافي در روستاها و عدم توجه به مناطق ييلاقي و جاذبه هاي طبيعي از جمله دلايل مهاجرت جوانان روستايي به شهرها است ،تصريح کرد: در نظر گرفتن « دهکده گردشگري» در روستاها، فرهنگ سازي، گسترش تبليغات و اطلاع رساني ، رونق صنايع دستي و کارگاههاي توليد هنرهاي سنتي به صورت زنده ، حفظ و تداوم بافت تاريخي و تبديل خانههاي قديمي به هتل هاي سنتي از جمله راهکارهايي است که موجب رونق توريسم روستايي ميشود.
خاطر نشان ميشود؛ نايبند، ده بالا، فهرج، خرانق، اصفهک، حجت آباد وزير، شمسي، حسن آباد ميبد، مهرآباد، بفروئيه، بيده، طزرجان، بنادکوک، مدوار(چشمه غربالبيز)، اسلاميه، بندرآباد، سريزد، هرفته، مزرعه کلانتر و خرو از جمله روستاهاي مصوب کميته گردشگري روستايي و عشايري است.
هاروني، شهرسب، قطرم، پير حاجات، ازميغان، باقرآباد، کرخنگان، خوانسار وهفتهر از روستاهاي هدف گردشگري مصوب کار گروه گردشگري استان است.
/104
انتهای پیام/